Acest site este arhivat. Ultima actualizare a fost pe 25 iulie 2019. Pentru site-ul ținut la zi vizitați www.consoft.ro
Logo CONSOFT

PROFESSIONAL BIM SOLUTIONS

Tekla Structures 2018

Metode de lucru mai fluente cu programe Tekla

Desene mai bune, producție mai rapidă

Îmbunătățirile și funcțiile noi fac desenele de montaj (GA) mult mai rapide și conveniente, permițând evitarea greșelilor.

Un flux de lucru mai rapid în desene: Administratorul de conținut al desenelor

Este o metodă noă și mai ușoară pentru revizuirea și localizarea conținutului în desene: Noul administrator de conținut în desene oferă o posibilitate rapidă și ușoară pentru localizarea conținutului. Oferă o prezentare clară a obiectelor în desene și a etichetelor/notelor asociate acestora. Vă puteți asigura repede că nu vă lipsesc etichete de pe desene. Funcțiile de căutare vor găsi orice obiect în funcție de nume, poziție sau parametrii profilului prin evidențierea lui în fiecare vedere.

O poziționare a etichetelor mult mai inteligentă

Cu noua versiune puteți genera desene mai bune într-un timp mai scurt. Pierdeți mai puțin timp la aranjarea desenelor, deoarece poziționarea și alinierea automată a etichetelor produce rezultate mai apropiate de standardele din domeniu. Poziționarea manuală a etichetelor este acum mult mai inteligentă și curățarea desenului este mai puțin necesară iar alinierea automată a etichetelor vă salvează timp în îmbunătățirea lizibilității desenului.

Modificarea modelului din desenele GA

Acum veți putea modifica proprietățile elementelor direct din desenele de montaj (GA), acestea fiind acum o fereastră directă către model. Aceasta vă permite să economisiți timp când doriți să schimbați, de exemplu, un profil.

Desenele de armare sunt mai ușor de citit

Modelul Tekla cu elemente din beton armat creează acum desene de armare mai ușor de citit cu mult mai puțin efort decât până acum. Este posibilă afișarea armăturilor în secțiuni cu reprezentare în linii cu secțiuni hașurate, armăturile nu se mai suprapun în desene, sunt ajustabile ușor și vizibile corect.

Informatii suplimentare (EN)

Este prezent suportul pentru nor de puncte

Tekla Structures 2018 recunoaște toate formatele uzuale pentru nori de puncte.Puteți importa informații scanate, procesate, pe urmă puteți utiliza informațiile la luarea deciziilor și la crearea modelelor 3D. Astfel proiectul livrat de dvs. se va potrivi cu situația de la fața locului sau se va putea conecta la structuri existente iar verificarea poziției structurii existente este foarte ușoară. În plus cu ajutorul snap-urilor la punctele existente din nor veți putea modela mult mai ușor și mai precis.

Informatii suplimentare (EN) | Clip mai lung

Modelare 3D mai rapidă

Cu noul Tekla Structures 2018 este mult mai rapid lucrul cu modele 3D iar detalierea este mult mai precisă.

Îmbunătățiri la tabla îndoită

Detalierea tablelor îndoite este acum mult mai productivă mulțumită noilor opțiuni de editare. În Tekla Structures 2018 informațiile de producție conțin date despre îndoire. Suplimentar puteți automatiza modelarea tablelor îndoite prin crearea componentelor personalizate.

Suduri precise, informații mai bune pentru desene și producție

Acum puteți modela sudurile mult mai precis și puteți genera desene mai bune și filiere NC îmbunătățite pentru roboți de sudură.

Noua fereastră de proprietăți

Vă prezentăm noua metodă modernă și plăcută de utilizat cu care putem trata toate informațiile obiectelor. Noua fereastră permite un flux de lucru mai fluent și mai eficient pentru crearea, modificarea obiectelor și a caracteristicilor obiectelor și la copierea proprietăților între obiecte.

Informatii suplimentare (EN) | Clip mai lung

Planificarea și managementul fazelor de turnare pentru betonul monolit este acum mult mai productivă, participativă și precisă

Profitați de unitățile de turnare

Acum este mult mai eficientă adiminstrarea, reportarea și împărtășirea tuturor informațiilor referitoare la fazele de turnare. În Tekla Structures unitatea de turnare reprezintă o entitate în model ce include toate obiectele, ca de exemplu, piesele de beton, armăturile, elementele înglobate, cofrajele și informațiile ce aparțin unui element de turnare. Unitățile de turnare îmbunătățesc performanța și ergonomia pentru că acest nou tip de element poate fi folosit la filtrare și în categoriile din Organizator.

Informatii suplimentare (EN)

Flux de lucru îmbunătățit cu programele de analiză structurală

Proiectarea, analiza și BIM-ul devine un proces îmbunătățit, integrat și deschis. Un model integrat analitic și multimaterial poate rezulta într-o proiectare, documentare și detaliere mult mai eficientă.

Modelul structural analitic acum necesită mult mai puțină editare manuală în Tekla Structures – proiectul dumneavoastră poate avansa mai rapid. Dacă veniți de la o dublă modelare pentru analiză și proiectare, fiți pregătiți de o îmbunătățire dramatică a eficienței.

Modele structurale de analiză mult mai bune

În Tekla Structures 2018 se generează modelul structural analitic îmbunătățit, astfel încât acum puteți crea structuri analitice construibile. Simularea structurală este îmbunătățită și crearea structurilor analitice din beton și metal este acum mult mai rapidă.

Control mai mare asupra datelor de ieșire și modificărilor

Tekla Structures 2018 oferă un control îmbunătățit asupra modificărilor inevitabile: Observați și administrați modificările eficient și salvați timp prețios.

Îmbunătățirile și funcțiile noi cresc viteza modelării și permit o creare mai bună a desenelor, asigurând erori mai puține – puteți fi mai increzător în legătură cu proiectul dumneavoastră

Export DWG nou

Preluarea elevației direct de la valoarea punctului de bază și listați extrasul piloților în funcție de punctul de bază. În plus, puteți trimite fișiere DWG având coordonate reale în funcție de punctul de bază.

Listarea în Excel a modificărilor dintre fișiere IFC

Tekla Structures 2018 introduce posibilitatea urmăririi modelelor BIM: cine, ce și cand a modificat. Detectorul automat de modificări raportează instant informațiile modificate de la două revizii ale modelelor arhitecturale, MEP sau structurale. Acum se pot exporta toate modificările in Excel.

Pentru mai multe informații vizitați pagina producătorului.

CONSOFT
  • Distribuitor autorizat ARCHICAD, AxisVM, Tekla Structures
  • Suport tehnic şi consultanţă
  • Proiectare
  • Training
Newsletter

ARCHICAD | TWINMOTION | ARTLANTIS: Informaţii comerciale: 0744 562 474 | 0752 249 373 | office@consoft.ro Informaţii tehnice: 0746 258 811 | 0748 935 881 | 0748 709 733 | suport@archicad.ro
TEKLA STRUCTURES | AXISVM: Informaţii comerciale: 0745 656 802 | 0758 240 701 | office@consoft.ro Informaţii tehnice: 0758 240 701 | 0745 656 802 | suport@axisvm.ro