Acest site este arhivat. Ultima actualizare a fost pe 25 iulie 2019. Pentru site-ul ținut la zi vizitați www.consoft.ro
Logo CONSOFT

PROFESSIONAL BIM SOLUTIONS

Referinţe Tekla internaţionale

Proiectele clienţilor Tekla din întreaga lume

Programul Tekla Structures este folosit de mii de clienţi în mai mult de 80 de ţări de pe toate continentele, la modelarea structurilor impresionante în 3D.

› Detalii

Expo 2010 Pavilionul Finlanda, China

Pavilionul Finlandei pentru Shanghai World Expo 2010 este modelat şi administat cu Tekla Structures, sprijinând construcţia pavilionului ca un laborator pentru construcţii durabile.

› Detalii

Structuri care marchează

Stadioane impresionante – Modelate cu Tekla Structures

› Detalii

Structuri care fac afaceri

Clădiri comerciale impresionante – Modelate cu Tekla Structures

› Detalii

Structuri care ies în evidenţă

Repere structurale impresionante – Modelate cu Tekla Structures

› Detalii

Stadionul Wembley, Londra, Marea Britanie

Multe proiecte importante au fost finalizate global cu ajutorul programului Tekla Structures. Un astfel de proiect este şi stadionul Wembley, cu o capacitate de 90,000 de locuri, este acum cel mai mare stadion din lume, cu fiecare scaun acoperit.

› Detalii

Sediul Aldar, Emiratele Arabe Unite

Prima structură sferică din Orientul Mijlociu, sediul Aldar este primul proiect de inginerie BIM pe structuri civile din Orientul Mijlociu al lui William Hare.

› Detalii

8 Tallet de Oltmanns und Pertner, Germania

Tot mai multe structuri de beton monolit şi prefabricat sunt proiectate folosind Tekla Structures. Biroul de proiectare Oltmanns und Partner a dus la bun sfârşit un proiect care combină o arhitectură ambiţioasă cu funcţionalitatea.

› Detalii

Shanghai Tonking (SHTK), China

Shanghai Tongking Science and Technology Development Company Ltd. (SHTK) este una dintre primele companii private de construcţii din China, care a folosit cu succes programul Tekla Structures încă de la începuturile ei.

› Detalii

Extinderea muzeului de artă din Denver, Statele Unite

Noul punct de reper elegant din Denver este format din 2700 tone de oţel dispus într-un unghi minunat. Extinderea muzeului a fost inspirat din munţii stâncoşi şi a fost proiectat pentru a fi un punct de reper, o semnătură al oraşului Denver.

› Detalii

Ski Dubai, Emiratele Arabe Unite

O atracţie unică de tematică montană, Ski Dubai este prima staţiune de schi de interior din Orientul Mijlociu. Este situat în interiorul lui Mall of the Emirates şi oferă zăpadă în interior pe o suprafaţă de 3000 m2, pentru schi, snowboard şi săniuş – o ocazie unică de a avea parte de zăpadă în deşert pe tot parcursul anului.

› Detalii

Stadionul Olimpic, Beijing, China

Stadionul National din Beijing a găzduit ceremoniile olimpiadei din August 2008. Programul Tekla Structures a fost utilizat la proiectarea şi desenarea celor mai complexe şi dificile părţi ale structurii de oţel.

› Detalii

BPDL – Bétons Préfabriqués du Lac, Canada

Aplicarea noilor tehnologii la un mod stabilit de lucru, poate fi un proces greoi, dar BPDL – Bétons Préfabriqués du Lac au reuşit rapid cu punerea în aplicare al instrumentului 3D BIM Tekla în operaţiunile lor.

› Detalii

Hotelul Hilton, Aeroportul Helsinky-Vantaa, Finlanda

Cel mai nou hotel Hilton din Finlanda este un plus de servicii pe lângă serviciile oferite de aeroportul Helsinky-Vantaa.

› Detalii

Biroul Modular Finnforest, Finlanda

Biroul Modular Finnforest din Tapiola, Finlanda, a fost modelat şi construit folosind tehnicile avansate de modelare 3D furnizate de Tekla Structures.

› Detalii

The Pinnacle, Marea Britanie

Ca parte a pachetului structural al The Pinnacle, Arup a creat modelul Tekla al suprastructurii clădirii, permitând astfel imbunătățirea transmiterii informațiilor către fabricanții de oţel.

› Detalii

Castle House Tower, Marea Britanie

Turnul rezidențial Castel House își generează propria energie printr-o serie de turbine eoliene. Colaborarea BIM dintre Bourne Engineering şi TDS Midlands a fost vitală pentru succesul proiectului.

› Detalii
CONSOFT
  • Distribuitor autorizat ARCHICAD, AxisVM, Tekla Structures
  • Suport tehnic şi consultanţă
  • Proiectare
  • Training
Newsletter

ARCHICAD | TWINMOTION | ARTLANTIS: Informaţii comerciale: 0744 562 474 | 0752 249 373 | office@consoft.ro Informaţii tehnice: 0746 258 811 | 0748 935 881 | 0748 709 733 | suport@archicad.ro
TEKLA STRUCTURES | AXISVM: Informaţii comerciale: 0745 656 802 | 0758 240 701 | office@consoft.ro Informaţii tehnice: 0758 240 701 | 0745 656 802 | suport@axisvm.ro