Acest site este arhivat. Ultima actualizare a fost pe 25 iulie 2019. Pentru site-ul ținut la zi vizitați www.consoft.ro
Logo CONSOFT

PROFESSIONAL BIM SOLUTIONS

Artlantis

Bazându-se pe conceptele care l-au făcut cunoscut - interfaţa uşoară de utilizat şi puterea caracteristicilor sale - Artlantis satisface toate nevoile Dvs. atunci când vine vorba de viteză, uşurinţa de utilizare, randări şi animaţii de înaltă calitate. Aplicaţia de randare aleasă de mai mult de 85.000 de arhitecţi, designeri de interior, urbanişti şi peisagişti în mai mult de 80 de ţări, Artlantis este disponibil în două versiuni: Artlantis Render străluceşte în crearea imaginilor statice, în timp ce Artlantis Studio excelează în crearea de animaţii şi panorame virtuale cu iVisit 3D.

Artlantis 6

Noutăţile versiunii Artlantis 6

Motor fizic

Pentru a crea imagini uimitoare, Artlantis 6 include propriul motor fizic, subliniind calitatea fizică a randărilor, precizia, acurateţea materialelor şi conservarea energiei.

White Balance

White Balance vă permite să reglaţi culoarea dominantă a unei scene prin simpla ajustare a luminii ambientale. Pur şi simplu setaţi acest nou parametru pe modul automat sau selectaţi o culoare de referinţă, care va fi recunoscută ca alb în scenă 3D.

© Yanosh Hdry

Ambient occlusion

Această nouă opţiune din Artlantis permite utilizatorilor să afişeze o ocluzie ambientală globală pentru a crea umbre virtuale în zone mici unde lumina naturală nu pătrunde. Această funcţiune creează mai multă profunzime şi ajută atât scenele interioare cât şi cele exterioare.

White model

În timpul calculului, această metodă de randare schimbă toate suprafeţele în alb, cu excepţia celor care sunt transparente. În acelaşi timp luminile îşi menţin culorile pentru rezultate şi mai sofisticate.

© Francisco Vidigal

Pre-setări

Alegeţi printre multe moduri presetate (iluminare interioră, exterioară, scăzută) şi diferiţi variabili (viteză, mediu, calitate), pentru a defini rapid cele mai bune rezultate!

Expunerea

Artlantis oferă două metode de iluminare: ajustarea automată a iluminării şi ISO/Shutter. Prin alegerea setării automate, puterea luminilor şi a neoanelor utilizate în scenă sunt ajustate automat la luminile cerului şi a soarelui.

Lumini IES

În mod implicit, Artlantis oferă 8 profile IES presetate. Artlantis 6 acum permite să importaţi profile IES descărcate de pe site-urile producătorilor. Aceste fişiere sunt folosite pentru o simulare cât mai realistă a luminilor in proiectele dvs. Pentru o mai mare flexibilitate, Artlantis 6 vă permite adiţional să editaţi cu uşurinţă luminozitatea, culoarea, direcţia şi unghiul de deschidere a acestor lumini.

HDRI

Artlantis este acum pe deplin compatibil cu fişiere HDRI, pentru fundal şi pentru iluminarea globală. Funcţia de "cer avansat" din setările motorului de randare intensifica fotorealismul imaginilor.

Shadere neon

Luminile neon au fost complet actualizate în această versiune, cu câştiguri considerabile în ceea ce priveşte viteza de calcul şi calitatea.

Inserarea în sit

Când utilizaţi funcţia de inserare în sit, Artlantis 6 oferă un procedeu nou şi simplu de proiecţie cu calcule mai exacte. După alinierea axelor XYZ din vederea 2D şi din fereastra de previzualizare, modelul este uşor poziţionat pe imaginea de fundal.

© Sylwia Golisz

Editorul alpha mask integrat

Acest instrument revoluţionar integrat vă permite să adăugaţi transparenţă la o imagine din prim-plan, direct din Artlantis, pentru a îmbunătăţi calitatea proiectelor Dvs.

Nivelă cu laser

Cu un simplu clic în fereastra de previzualizare pe planul de referinţă, vă permite să setaţi poziţia şi orientarea proiecţiei laser. O linie roşie proiectată la 360 de grade vă va permite să poziţionaţi în mod automat obiectele sau texturile.

Catalog & media

Accesarea Media Store acum se face cu un singur click. Pentru a personaliza catalogul, Artlantis 6 vă permite să creaţi în mod liber propriile mape. Noile caracteristici de selecţie vă permit să vizualizaţi cele mai recent utilizate media, shadere şi obiecte. Datorită funcţiei "drop-drop", aveţi posibilitatea să inseraţi aleatoriu, cu fiecare click de mouse, diferite elemente selectate.

Smartools

Fereastra de previzualizare – Previzualizarea îşi modifică interactiv metodele de afişaj (bloc sau suprafaţă). OpenGL este afişat automat în color, linii ascunse, wireframe, sau o combinaţie a acestor opţiuni.

Filtre de afişaj – Cu filtrul de afişaj, acum puteţi găsi rapid materialul unui obiect, obiecte într-un punct de vedere, diferite shadere din proiect, etc.

Căutare – Pentru o şi mai mare productivitate, au fost adăugate câmpuri de căutare la listele fiecărui inspector.

KeyServer – Programul KeyServer vă permite să definiţi rularea automată a Artlantis 6 pe Macintosh, şi să îl definiţi ca un serviciu pe Windows.

Crearea de obiecte – La crearea unui obiect, acum este posibilă definirea orientării.

Retina – Pe calculatoare Mac, Artlantis 6 este acum compatibil cu ecranele Retina.

Salvarea automată – O schimbare mult-aşteptată: Artlantis 6 introduce salvarea automată a fişierelor.

Post-procesare – Un nou efect de vignetare este acum disponibil la post-procesare.

Versiunea Demo şi Educaţională

Versiunea demo se poate descărca de pe site-ul Artlantis: www.artlantis.com/en/downloads/

Versiunea Educaţională se poate descărca de pe site-ul MyArchiCAD: www.myarchicad.com

Cerinţe de sistem

Mai multe detalii găsiţi aici:
www.artlantis.com/en/support/faq/questions/show/1169

Suport

Pentru mai multe clipuri de prezentare vizionaţi Artlantis YouTube Channel

Pagina oficială Artlantis: www.artlantis.com

Despre Abvent

Din 1985 Grupul Abvent a oferit soluţii inovatoare de imagine şi de proiectare CAD şi BIM în domeniile de arhitectură şi design. De peste 30 de ani, această abordare excepţională a Abventului a dus la produse şi servicii care sunt inovatoare, puternice şi uşoare de utilizat.

CONSOFT
  • Distribuitor autorizat ARCHICAD, AxisVM, Tekla Structures
  • Suport tehnic şi consultanţă
  • Proiectare
  • Training
Newsletter

ARCHICAD | TWINMOTION | ARTLANTIS: Informaţii comerciale: 0744 562 474 | 0752 249 373 | office@consoft.ro Informaţii tehnice: 0746 258 811 | 0748 935 881 | 0748 709 733 | suport@archicad.ro
TEKLA STRUCTURES | AXISVM: Informaţii comerciale: 0745 656 802 | 0758 240 701 | office@consoft.ro Informaţii tehnice: 0758 240 701 | 0745 656 802 | suport@axisvm.ro